Kayaba Stötdämpare

Uppgradera din motocross eller enduro-upplevelse med premium Kayaba stötdämpare från Berg Racing. Kayaba, även känd som KYB, är ett världsledande märke när det gäller högpresterande stötdämparsystem. Deras produkter är utformade för att ge optimal dämpning och hantering på de mest krävande terrängerna.

Hos Berg Racing hittar du ett brett sortiment av KYB-stötdämpare som passar en mängd olika Kawasaki Motocross och Beta Sherco  Yamaha Ktm Husqvarna Enduro modeller. Varje stötdämpare har genomgått rigorös testning för att säkra maximal prestanda och lång livslängd. Med rätt stöd från KYB kan du förvandla din körning till en mer kontrollerad och bekväm upplevelse, oavsett om du tävlar eller bara njuter av en dag på spåret.

Alla våra Kayaba stötdämpare kommer med detaljerade specifikationer och installationsguider, så att du enkelt kan välja rätt komponent för din motorcykel. Dessutom erbjuder vi professionell rådgivning och support om du behöver hjälpa att matcha de perfekta stödarna till just din körprofil.

Garantera dig själv den ultimata kvaliteten och prestandan för din offroad-kompanjon med Kayaba stöd från Berg Racing - din auktoriserade leverantör av motorsportkomponenter.