Berg Racing motocross & enduro butik

Hej och välkommen till oss på Bergs Racing! Här hittar du det mesta du kan behöva inom racing, cross och enduro. Skulle du mot förmodan sakna något är det bara att höra av dig till oss. Vi som äger butiken och jobbar på plats är  Micke Berg och Emil Berg. Med många års erfarenhet och stort engagemang för sporten, då vi båda åker enduro och motocross själva, kan vi hjälpa dig med det du behöver.

Välsorterade butik för racing, motocross och enduro 

Vår fysiska butik/verkstad  i Uppsala är nästan 300 kvm och består av två våningar där du kan finna dels vår butik, lager & verkstad. På nedre plan hittar du motorcyklar och reservdelar och på övervåningen erbjuder vi ett brett utbud av hjälmar, crosskläder och stövlar. I övrigt kan du hitta både motorcyklar, motocross och enduro från flera marknadsledande märken. Vi erbjuder ett brett sortiment och en välfylld butik med mycket tillbehör och reservdelar. Butiken är öppen på vardagar mellan 12-18 och under dessa tider kan du även nå oss på telefon. Hos oss på Berg Racing hittar du de bästa märkena: Thor, 6D Arai, Moose racing, Motul, Forma. Om du inte har möjlighet att besöka oss kan du hitta en hel del utrustning, tillbehör och reservdelar via vår webbshop, där du kan betala direkt med både Klarna och Payson. 

Vid intresse för fordonsköp ber vi dig att kontakta oss via mejl [email protected] eller telefon 018-256804.


Se våra mest populära märken här:

Kawasaki, Motocross & ATV
  Beta Enduro med 5 VM Vinster    
 Sherco Enduro & Mopeder 


Verkstad för racing, motocross & enduro i Uppsala

Du hittar vår verkstad på Björkgatan 4 i Uppsala. Butiken ligger vid den kända Korsningen i Uppsala som kallas för de fyra mackarna, du som vet du vet. Annars kan du slå oss en signal eller slå in adressen på Google maps här.  


Rundtur i Butik Google Maps länk  

 Blocket Butik